Jeg er fuldkommen ligeglad med….

…..at Dansk Folkeparti er et demokratisk og folkevalgt parti.

Det siges at Dansk Folkeparti har taget patent på danskheden og misbrugt Dannebrog til deres eget politiske projekt. Visse personer (måske også mig selv) mener at de skadet Danmarks rygte og fået omverdenen til at tro vi er et racistisk og intolerant folkefærd.

Det er da helt utroligt, en minoritet af det danske folk har så lidt respekt for deres fædreland at de gerne sætter dets ære overstyr, for at tilfredsstille deres eget fremmedhad.

Og jeg er fuldkommen ligeglad med, at Søren Krarup og Jesper Langballe stiller sig op som præster med de rigtige definitioner på, hvad næstekærlighed er. Lad dem endelig det.

Men tænk på, hvordan vores land vil udvikle sig, hvis DF-juntaen får magt:

Så behøver vi ikke konkurrere med de islamistiske diktaturer om, hvem der sidder mest fast i gamle traditioner og skikke.

Hvis det skulle gå så galt, at DF fik mere magt, må jeg råde alle progressive og frihedselskende mennesker til at finde et andet land at slå sig ned i. For med DF ved roret dør det Danmark, der er skabt af arbejdere, der kæmpede for ligeretten, og af åndens folk, der som Georges Brandes og Poul Henningensen (de kulturradikale) tog kampen op mod kirkens magt.

Lad os endelig få DF til magten, så vi kan falde tilbage til 48 timers arbejdsuge, og elitens magt til at fratage de uønskede den stemmeret, som de blev givet i forrige århundrede. Kvinderne tilbage til kød-gryderne  og tvangs sterilisation af uønskede elementer. (Lyder dette ikke bekendt)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s