Er i gang med historikken

Jeg har nu langt om længe fået taget mig sammen, for at få samlet op på vores billeder fra Singapore, og i kan se de første spæde stik herinde.
Ellers lige en kort update om hvad der er sket siden sidst.

Julen holdte vi uden Nikita, han var sendt på Jule Ferie hos sin Mormor i St. petersburg, så jeg satte ham (alene) på flyet her den 18. December, så vi havde kun Max og os selv at fokusere på.
Julen blev fejret med mine forældre, som kiggede ind til jul, og nytår sammen med et par venner her i Odense; alt i alt en ganske stille aften.

Vi fik lidt mere tid til den mindste her i starten af året, den 8 var jeg ovre og hente Nikita i lufthavnen igen – hvorefter vi jo kom tilbage til en hverdag med børnehave og alt det sjove 🙂

Vi er startet på svømmehal hver søndag med Max og Nikita (Et godt arragement af Max’es legegruppe), og vi nyder i alle tilfælde den varme pool – vi kan godt se at Nikita savner at svømme, og tænkte også lidt på det fact, at da Nikita var 2 år, kunne han svømme uden vinger; den mulighed har vi ikke haft for Max, selv om han nyder tiden i vandet.

Ellers har vi her medio Januar, lige fået glæden af en ny snestorm, man havde lige troet at vinteren var ovre, men så ramte den os igen. Snestorm, Islag og forfærdelig vind – så kan man sagtens tænke tilbage på sine palmetræer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s